Bereiding
            
                - Laat de rozijnen in water wellen.
- 
Maak de kool schoon en schaaf fijn.
- 
Maak een dressing van de slasaus, yoghurt, het karwijzaad en wat citroensap. 
- 
Meng de dressing door de witte kool. 
- Haal de rozijnen uit het water en schep door de kool. Voeg eventueel nog wat citroensap toe.
- 
Laat de koolsalade afgedekt een paar uur in de koelkast staan om zachter te worden.
- 
Week het brood na het marineren van de salade in een beetje water.
- 
Pel de ui en snijd klein.
- 
Maak het gehakt aan met het brood, de helft van de ui en peper. Vorm er kleine balletjes van en was je handen.
- 
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Was de tomaten en snijd in stukjes.
- 
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine lichtbruin. Bak de rest van de ui en de stukjes tomaat mee.
- 
Giet de macaroni af en meng het gehaktmengsel erdoor. Serveer de koolsalade erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.