Bereiding
- Was de farro in een zeef. Kook de farro in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing in ca. 40 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in plakken en de paprika’s in reepjes. Snijd de raapjes in repen.
-
Warm de grill voor.
-
Pers het teentje knoflook boven de olie uit.
-
Doe de groente in een lage ovenvaste schaal en meng er de azijn, de olie, peper en de tijm door.
-
Laat de groente ca. 15 cm onder de hete grill in 15-20 minuten gaar worden. Schep de groente af en toe om.
-
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Meng de selderij en de hazelnoten door de gare farro en serveer de geroosterde groente erbij.
Variaties
Vervang de farro door tarwekorrels of bulgur. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Gebruik koolrabi of een stuk koolraap i.p.v. meiraap.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon.
Ingrediënten over?
Selderij:
Wikkel de rest van de selderij in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in. Gebruik selderij in deze lekkere omelet met oesterzwammen.