Bereiding
            
                - Maak de ui, de knoflook en de sperziebonen schoon.
 - 
Snijd de ui en de knoflook klein en breek de sperziebonen doormidden.
 - 
Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper.
 - 
Bak de kip in de hete margarine lichtdoobruin.
 - 
Fruit de ui en de knoflook mee.
 - 
Voeg de rijst toe en bak de rijst mee tot alle korrels glanzen.
 - 
Schenk het water met het stuk bouillontablet bij de rijst en breng dit aan de kook. Kook de rijst 10 minuten.
 - 
Voeg de sperziebonen toe en kook het geheel in nog 10-15 minuten gaar. 
 - 
Was het bosui en snijd in ringen. Meng de laatste minuten de uienringetjes door de rijst.
 - 
Maak het gerecht op smaak met peper en paprikapoeder. 
 - 
De rijst mag wat vochtig blijven, voeg eventueel nog wat water toe.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.