Bereiding
- Meng het boekweitmeel en het rijstmeel in een kom.
-
Maak een kuiltje in het midden en breek daarin de eieren.
-
Voeg de helft van de melk toe en klop dit tot een glad beslag.
-
Verdun dit met de rest van de melk.
-
Laat het beslag een half uur staan en roer het nog een keer goed door.
-
Verhit een koekenpan goed en laat er een beetje margarine in bruin worden.
-
Schep een soeplepel beslag in de koekenpan en laat dit uitlopen tot de bodem is bedekt.
-
Keer de pannenkoek als de bovenkant droog is en bak de andere kant lichtbruin.
-
Bak pannenkoeken tot het beslag op is.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.