Bereiding
- Was de groente en maak het schoon.
-
Snijd de courgette in dikke plakken.
-
Halveer de asperges in de lengte.
-
Snijd de kropjes radicchio in vier parten.
-
Halveer de prei in de lengte.
-
Pers de knoflook uit en meng met de helft van de olie.
- Schep de groente door de olie.
-
Rooster de groente in een grillpan of op de barbecue in 10-12 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd de kip in repen, bestrooi met peper en was je handen.
-
Bak de kip in de rest van de olie in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Serveer de kip en het brood bij de gegrilde groente.
Variaties
In plaats van groene asperges kun je ook broccoli grillen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.