Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis van binnen en van buiten met peper en bestuif de vis met volkorenmeel.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti aanbakbodem. Bak hierin de vis in ca. 15 minuten lichtbruin en gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Verwarm de tomaatjes met de de tomatenblokjes en 100 ml water. Maak de saus op smaak met Provençaalse kruiden en peper.
-
Serveer de saus, aardappelen en snijbonen bij de vis.
Variaties
Vervang de schelvis door pangasiusfilet.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes:
Bewaar een rest van de tomatenblokjes in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Vries de tomatenblokjes eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.
Gebruik de rest in een soep of ratatouille.