Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: Jumbo gebraden gehakt

13 april 2018
Jumbo haalt per direct gebraden gehakt (vleeswaren) uit de schappen. Op de achterkant van de verpakking is een verkeerd etiket geplakt, namelijk van leverkaas. Hierdoor is het allergeen mosterd niet vermeld. Op de voorkant van de verpakking staat wel de juiste benaming van het product.

Het gaat om producten met de EAN code 8718375463437 met een houdbaarheidsdatum van 26-04-2018.


De ingrediëntendeclaratie (leverkaas) komt niet overeen met het product (gebraden gehakt). Bij mensen met een mosterdallergie kan de consumptie van dit product leiden tot klachten. Mensen die geen mosterdallergie hebben, kunnen het product gewoon consumeren.

Heb je het product gekocht, dan kun je het terugbrengen naar de winkel. Je krijgt je geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via 0800 - 0220 161 of ga naar www.jumbo.com.

Bron: NVWA
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, duurzaam en veilig eten in je mailbox.