Bereiding
- Doe de couscous in een kom.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Schenk de bouillon over de couscous. Roer met een vork los en laat afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de broccoli en de peultjes schoon. Halveer de peultjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de groente in enkele minuten beetgaar.
-
Maak de paprika en de bosuitjes schoon. Snijd de paprika in blokjes en de bosuitjes in ringen.
-
Was de rucola.
-
Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, 1 eetlepel water, de mosterd en peper.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Meng alles door de couscous en laat helemaal koud worden.
-
Hak de noten grof en meng ze door de salade.
Variaties
Gebruik andere kruiden zoals selderij, platte peterselie, verse tijm.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van bouillon het etiket.
Ingrediënten over?
Verse kruiden:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Gebruik de rest van de broccoli in een peulvruchtengerecht.