Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Wraps, glutenvrij

  • 8 personen
  • meer dan 30 minuten
  • lunch
  • 60 kcal

Ingrediënten

  • 100 gram boekweitmeel
  • 100 gram kikkererwtenmeel
  • mespunt glutenvrij bakkerszout
  • 375 ml water

Bereiding

  1. Doe het boekweitmeel, het kikkererwtenmeel en wat zout in een kom.
  2. Meng er met een houten lepel het water door tot een glad beslag.
  3. Verwarm een droge koekenpan en bak hierin de wrap in ca. 4 minuten aan beide zijden gaar.
  4. Bak zo ook de rest.

Allergie-informatie

Gebruik meelsoorten met het glutenvrij logo.

Vervang het glutenvrije bakkerszout door JOZO Bewust zout met minder natrium, met jodium (hierin zit wel minder jodium dan in bakkerszout)

Informatie over dit recept

Past in dieet

  • Bij verhoogd cholesterol
  • Vrij van gluten
  • Bij diabetes
  • Vrij van ei
  • Vrij van melk (inclusief lactose)

Voedingswaarden per persoon

  Recept
Energie 60 kcal
Vet 1 gram
Waarvan verzadigd vet 0 gram
Koolhydraten 11 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vezels 2 gram
Eiwit 2 gram
Zout
0,4 gram

Download de gratis Slim Koken-app

In de receptenapp Slim Koken vind je bijna 2.000 recepten van het Voedingscentrum. Je kunt daar de hoeveelheden aanpassen, een boodschappenlijstje maken en je favoriete recepten opslaan. Bekijk en download de app.

Print dit recept
Deel dit recept