Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Stroop het vel van de bietjes. Snijd de bietjes in smalle reepjes.
-
Boen de halve citroen schoon en rasp wat van de schil. Pers de citroenhelft uit.
-
Schep wat geraspte citroenschil, citroensap en peper door de bieten.
-
Roer de zuivelspread met de yoghurt glad.
-
Was de waterkers en laat het goed uitlekken.
-
Verdeel de waterkers over een schaal en schep de bietjes erop. Schep het zuivelmengsel erop.
-
Bestrooi de tartaartjes met peper en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
-
Serveer de aardappelen en de tartaartjes bij de bietensalade.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Zuivelspread:
Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de zuivelspread afgedekt maximaal 1 week in de koelkast.
Zuivelspread is ook heerlijk op een Italiaans broodje met paprika.