Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Broodje Italia

  • 10 personen
  • 15-30 minuten
  • lunch
  •  

Ingrediënten

  • 10 eetlepels zuivelspread light
  • 10 theelepels pesto
  • 150 gram gegrilde paprika (koeling, zonder zout)
  • 10 volkorenbroodjes
  • halvarine
  • 2 handjes rucola

Bereiding

  1. Doe de zuivelspread in een kom en meng er de pesto doorheen.
  2. Snijd de paprika in reepjes.
  3. Snijd de volkorenbroodjes open en besmeer ze met halvarine.
  4. Besmeer de broodjes met een volle eetlepel pesto-zuivelspread.
  5. Verdeel de paprikareepjes en de rucola over de broodjes.

Informatie over dit recept

Duurzaam eten Rucola heeft deze maand (november) een lage klimaatbelasting.

Past in dieet

  • Caloriearm
  • Met weinig zout
  • Bij verhoogd cholesterol
  • Bij diabetes
  • Vrij van ei

Voedingswaarden per persoon

  Recept incl. menusuggestie
Energie 235 kcal 235 kcal
Eiwit 9 gram 9 gram
Koolhydraten 25 gram 25 gram
Waarvan suikers 3 gram 3 gram
Vet 10 gram 10 gram
Waarvan verzadigd vet 3 gram 3 gram
Vezels 5 gram 5 gram
Zout
1 gram 1 gram
Print dit recept
Deel dit recept