Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu van de Week Recept van de dag
Geserveerd met pinda's
2 personen
15-30 minuten
Ga naar
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: Traiteurmaaltijd andijviestamppot van Hoogvliet

Hoogvliet heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de verse traiteurmaaltijd andijviestamppot met gehaktbal. Dit product is mogelijk besmet met de listeria monocytogenes bacterie. Het betreft uitsluitend verpakkingen met de volgende houdbaarheidsdata (THT):

  • 28-03-2019
  • 30-03-2019
  • 01-04-2019
  • 04-04-2019
  • 06-04-2019

Klanten worden dringend verzocht de producten met de genoemde THT-data niet te consumeren en terug te brengen naar de Hoogvliet-supermarkt. Het eten van een product met deze bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen. Raadpleeg direct je huisarts voor meer informatie als je na het eten van de genoemde producten gezondheidsklachten hebt.

Consumenten kunnen met vragen contact opnemen met de klantenservice van Hoogvliet via telefoonnummer (0172) 418 200, of via het formulier op de website.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, duurzaam en veilig eten in je mailbox.