Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: Klooster palingfilet Nettorama

28 mei 2018

Nettorama en Vishandel Klooster BV roepen uit voorzorg Klooster palingfilet 50 gram (blanco verpakking). In het product is mogelijk de listeria-bacterie aanwezig.

Het gaat om verpakkingen met houdbaarheidsdatum 01-06-2018 en code 1814402. Het product is uitsluitend verkocht bij de supermarktvestigingen van Nettorama.

De listeria-bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem kan de infectie een zeer ernstig verloop hebben.

Heb je dit product gekocht, eet het dan niet op maar breng het terug naar de winkel. Voor vragen kun je terecht bij Vishandel Klooster BV, te bereiken via telefoonnummer 0228-312769.

Nieuw: Receptenapp van het Voedingscentrum
De nieuwe ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt naast veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten, ook hulp tijdens het koken, kopen en bewaren van je boodschappen.