Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: illy coffee medium roast en dark roast grani-beans-grains 250 gram

5 maart 2018

Illy roept illy coffee medium roast en dark roast grani-beans-grains 250 gram terug. Na onderzoek is vastgesteld dat een beperkt aantal blikken een ventiel mist op de bodem.

Deze zorgt voor het afvoeren van het koolzuurgas dat op natuurlijke wijze wordt geproduceerd door de bonen. Zonder dit ventiel blijft het koolzuurgas in het blik zitten en kan het problemen veroorzaken bij het openen van het blik. Om elk mogelijk risico voor de consument uit te sluiten is besloten de verkeerd geproduceerde blikken terug te halen. Deze blikken zijn afkomstig uit de batch met de volgende 'best before' data:

  • 23.10.2019, 250 gram illy coffee medium roast grani-beans-grains blikken
  • 16.11.2019, 250 gram illy coffee dark roast grani-beans-grains blikken
Nieuw: Receptenapp van het Voedingscentrum
De nieuwe ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt naast veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten, ook hulp tijdens het koken, kopen en bewaren van je boodschappen.