Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: Hoogvliet carpaccio

11 april 2019

Hoogvliet waarschuwt voor Hoogvliet carpaccio 100 gram. Tijdens een controle is mogelijke aanwezigheid van de E.coli bacterie geconstateerd. Het eten van een product met deze bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen.

Het betreft uitsluitend verpakkingen met houdbaarheidsdatum 12 april 2019 en batchcode (zie achterzijde etiket) 18782353. Hoogvliet roept consumenten op om de producten die zij reeds in bezit hebben niet te eten en terug brengen naar een Hoogvliet-supermarkt.

Bron: NVWA

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, duurzaam en veilig eten in je mailbox.