Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: AH Gerookte varkensfilet

12 juli 2018

Albert Heijn heeft besloten de AH Gerookte varkensfilet flinterdun uit de winkels terug te halen. Door een productiefout is het vlees mogelijk niet voldoende gegaard.

Het betreft de AH Gerookte varkensfilet flinterdun met de houdbaarheidsdata: 25-07-2018 en 30-07-2018.

Het eten van de varkensfilet met deze houdbaarheidsdata kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Deze kwetsbare groepen lopen meer risico op voedselinfecties.

Heb je dit product in huis, eet het dan niet op maar breng het terug naar een Albert Heijn-winkel. Je krijgt het aankoopbedrag terug.

Voor meer informatie kun je terecht op www.ah.nl of neem contact op met de Klantenservice van Albert Heijn 0800 - 03 05.

Bron: NVWA

Nieuw: Receptenapp van het Voedingscentrum
De nieuwe ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt naast veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten, ook hulp tijdens het koken, kopen en bewaren van je boodschappen.