Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Vernieuwd groentekookboek - ga voor kleur

4 april 2018
Groenten geven kleur aan je dag. Ze zijn ideaal voor bij de lunch, je kunt ze onbegrensd snacken en ze maken elke avondmaaltijd uniek. Het vernieuwde groentekookboek van het Voedingscentrum staat boordevol info over groente en heerlijke groenterecepten. Alles over groente verzameld in één boek.

Inkijkexemplaar


Wat biedt het boek?

  • 77 recepten voor de hele dag. Dus de lekkerste gerechten voor het avondeten én voor het ontbijt, de lunch en tussendoor. 
  • Bij elk recept staat de hoeveelheid groente per persoon. 
  • De Groentewijzer geeft aan hoeveel groente je nodig hebt om 250 gram over te houden, de ideale kooktijd, waar je de groente het beste kunt bewaren en hoelang, en wanneer de groente een duurzame keuze is.
  • Met een index op groentesoort vind je altijd de recepten met je favoriete groente.  
  • Aandacht voor het goede van groente, eten met aandacht voor het milieu, minder verspillen en het veilig bereiden van groente.
  • Wil je meer groente eten? In het boek staan veel tips om dit te doen.
Nieuw: Receptenapp van het Voedingscentrum
De nieuwe ‘Receptenapp Slim Koken’ biedt naast veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten, ook hulp tijdens het koken, kopen en bewaren van je boodschappen.