Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in dunne ringen, de paprika's in blokjes en de ui in snippers.
-
Halveer de tomaatjes.
-
Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
-
Bak de kip in de hete margarine met wat peper bruin.
-
Voeg de prei, de paprika en de ui toe en roerbak het geheel in 5 minuten gaar.
-
Strooi er het komijnzaad over.
-
Spoel de zwarte bonen af en laat ze uitlekken.
-
Voeg de zwarte bonen en de tomaatjes toe aan de kip en warm dit goed door.
-
Maak het geheel op smaak met wat peper.
-
Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Verdeel het mengsel erover en rol ze op.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Wraps:
De rest van de wraps zijn goed verpakt nog 2
dagen in de koelkast te bewaren. Probeer ook eens deze wrap met tonijn en groente.
Of leg tussen iedere wrap een stukje
plasticfolie, verpak ze in een diepvrieszakje en vries ze in. Zo is 1 wrap
makkelijk uit de vriezer te halen. Ze zijn nog 6 maanden te bewaren in de
diepvries.