Bereiding
- Pel de uien en snijd ze in ringen.
-
Fruit de uienringen in de margarine met peper en het paprikapoeder goudgeel.
-
Strooi het volkorenmeel erover en warm dit goed door.
-
Giet er onder goed roeren het water bij met het stukje bouillontablet en breng dit aan de kook.
-
Spoel de witte bonen af.
-
Voeg de witte bonen toe en kook de soep 10 minuten.
-
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
-
Breng de soep op smaak met de selderij en serveer de geraspte kaas en het brood erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon en margarine.
Ingrediënten over?
Selderij:
Bewaar selderij in velletjes nat keukenpapier nog 4 dagen in de koelkast. Ook lekker in deze omelet met courgette.
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.