Bereiding
- Week het brood in de tomatenblokjes.
-
Verwijder eventueel de pitjes van de pepertjes en verkruimel de pepertjes.
-
Maal de amandelen heel fijn.
-
Pureer in de keukenmachine of met een staafmixer het geweekte brood met de tomaten, de pepertjes, de amandelen, de gegrilde paprika, de knoflook en wat water tot een saus.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in 5 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis met peper en bak de filets in de hete margarine aan beide zijden bruin en gaar.
-
Verwarm de saus in een pannetje of in de magnetron.
-
Geef de saus, de broccoli en de noedels bij de vis.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje. Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Verwerk de rest in linzen in tomaten-kokossaus.
Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.