Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de paprika's en sjalot schoon en snijd de groente klein.
-
Maak het witlof schoon en halveer de struikjes in de lengte.
-
Kook het witlof in een bodempje water in ca. 6 minuten gaar.
-
Fruit de sjalot in 1 eetlepel margarine glazig en voeg de paprika's en royaal peper toe. Smoor de groente in 5 minuten gaar.
-
Pureer de paprika's met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Voeg de zuivelspread toe en laat dit smelten.
-
Bestrooi de biefstukjes met peper en bak ze in de rest van de hete margarine in 4-6 minuten bruin.
-
Serveer de paprikasaus, het witlof en de aardappelen bij het vlees.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Zuivelspread
Bewaar de zuivelspread het gesloten kuipje in de koelkast maximaal nog 1 week. Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Natuurlijk lekker op brood met bieslook.