Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu van de Week Recept van de dag
Het broertje van de appeltaart
2 personen
30+ minuten
Ga naar
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Kookboek Groente
Groenten zijn prachtige producten uit de... Bestel nu € 12,95
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken

8 augustus 2017
Albert Heijn haalt het product ‘AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken’ uit winkels terug omdat het mogelijk biologische koemelkkaas bevat. Het product is hierdoor niet geschikt voor mensen met een koemelkeiwitallergie. Het gaat om het product met houdbaarheidsdatum 30/8/2017. 

Het product kan echter wel geconsumeerd worden door mensen die geen last hebben van een koemelkeiwitallergie.Consumenten met een koemelkeiwitallergie worden dringend verzocht de producten niet te bereiden of te consumeren.

Klanten kunnen bovengenoemd product, met de houdbaarheidsdatum 30/8/2017, terugbrengen naar een Albert Heijn winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Andere kaasproducten kunnen veilig geconsumeerd worden.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 03 05.

Bron:  Facebook AH
Veel suiker in pakjes drinken
Er zit nog steeds veel suiker in pakjes drinken. Dat blijkt uit een steekproef van het Voedingscentrum bij de start van het nieuwe schooljaar.