Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu van de Week Recept van de dag
Makkelijk en snel op tafel
2 personen
0-15 minuten
Ga naar
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Kookboek Groente
Groenten zijn prachtige producten uit de... Bestel nu € 12,95
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: AH kip-rode pesto salade

14 september 2017
Albert Heijn haalt de kip-rode pesto salade van het AH-merk terug uit de winkels. Op het etiket met de houdbaarheidsdatum 29 september 2017 staat niet vermeld dat het product lactose en melkeiwit bevat. Dit kan schadelijk zijn voor mensen met een melkeiwitallergie en/of lactose-intolerantie.
Eet de salade niet als je deze allergie en/of intolerantie hebt. Je kunt de salade terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel en krijgt dan het aankoopbedrag terug. Als je geen melkeiwitallergie en/of lactose-intolerantie hebt, dan kun je de salade gewoon opeten.

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl of neem contact op met de gratis klantenservice van Albert Heijn: 0800 - 03 05.

Bron:  Albert Heijn
Nieuw kookboek: Vandaag vegetarisch

'Vandaag vegetarisch' inspireert om eten op een nieuwe manier te benaderen. Steeds meer mensen eten minder of geen vlees. In dit kookboek vind je recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers.