Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Veiligheidswaarschuwing: Abel's Deli Groente Medley

7 mei 2018

Abel’s Deli heeft besloten de Abel’s Deli Groente Medley van 460 gram met een ten minste houdbaarheidsdatum van 05-05-2018 en 07-05-2018 uit de Albert Heijn-winkels terug te halen.

Het product heeft de volgende streepjescode (EAN): 8.71983.770045.

In de Groente Medley pot van Abel’s Deli zitten walnoten. Dit ingrediënt staat niet op het etiket aan de achterzijde van de pot vermeld. Hier staat enkel vermeld dat de maaltijd sporen van noten kan bevatten.

Heb je een notenallergie, eet de Groente Medley dan niet op, maar breng het naar een Albert Heijn-winkel. Na inlevering van het product krijg je het aankoopbedrag vergoed. Heb je geen allergie voor walnoten, dan kun je de maaltijd gerust eten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abel’s Deli via telefoonnummer 085 060 58 10 of Facebook Messenger en/of Instagram (@abelsdeli).

Bron: NVWA

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, duurzaam en veilig eten in je mailbox.