Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg
Menu van de Week Recept van de dag

2 personen
0-15 minuten
Ga naar
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op twee manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Populair
Ga naar

Elke dag een ei, kan dat?

5 nieuwe feiten en fabels over eieren

Op de website 'De Waarheid op Tafel' worden fabels en feiten ontrafeld. Bekijk de nieuwe stellingen over eieren, zwangerschap en voedselverspilling. 

Wat denk jij?

Hoe word je gezond zwanger?

17 april 2012

Wil je graag zwanger worden? Dan kun je zelf de kans vergroten op een gezond kind. Dat geldt niet alleen voor vrouwen; ook mannen kunnen hun steentje bijdragen. Op de website www.strakszwangerworden.nl lees je tips en adviezen over zo gezond mogelijk zwanger worden.

Al ruim voordat je zwanger bent, kun je de kans vergroten op een gezond kind. Op www.strakszwangerworden.nl vind je adviezen over thema’s als roken, medicijngebruik, voeding en erfelijkheid.

Strakszwangerworden bevat naast informatie filmpjes met de belangrijkste tips in meerdere talen, een animatie voor laaggeletterden en een quiz.

De website strakszwangerworden.nl is een initiatief van ruim 20 samenwerkende organisaties, waaronder het Voedingscentrum.