Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg. Je kunt de webanalyse cookies instellingen aanpassen.
Menu van de Week Recept van de dag
Lekker met snijbonen
2 personen
30+ minuten
Ga naar
Encyclopedie

De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Je kunt op 2 manieren zoeken naar onderwerpen in de encyclopedie: via het zoekveld en via het alfabet.

Nieuw
Kookboek Groente
Groenten zijn prachtige producten uit de... Bestel nu € 12,95
Populair
Alles over afvallen
Afvallen zonder dieet is de beste manier... Bestel nu € 9,95
Ga naar
 

Pagina helaas niet gevonden

Gezocht naar Zoek
 
Over ons / Contact / Foutje doorgeven
Foutje doorgeven
Zie je een spelfout op Voedingscentrum.nl of werkt een tool niet goed? Consumenten kunnen via deze pagina opmerkingen insturen over technische en redactionele zaken op Voedingscentrum.nl.
Vraag en antwoord
Vragen en antwoorden over eten en drinken
Heb jij een vraag over voeding? Het Voedingscentrum heeft de meest gestelde vragen over eten en drinken verzameld én beantwoord.  
Services / Initiatieven van het Voedingscentrum / Buurtsportcoaches / Draagvlak creëren / Scholen betrekken
Scholen betrekken
Als je met een school werkt aan gezonde voeding en bewegen, dan wil je niet dat het na een jaar weer weggezakt is.Gezondheid zou daarom onderdeel moeten zijn van het schoolbeleid.
Home / Ik ga naar school / Wat eet je op school?
Wat eet je op school?
Eet je brood op school? Of zit je op de middelbare school en koop je ook wel eens wat in de kantine? Wat je ook doet: ga voor gezond! (function(e,t,n,c){var o,s,l;e.SMCX=e.SMCX||[],t.getElementById(c)||(o=t.getElementsByTagName(n),s=o[o.length-1],l=t.createElement(n),l.type="text/javascript",l.async=!0,l.id=c,l.src=["https:"===location.protocol?"https://":"http://","widget.surveymonkey.com/collect/website/js/C3_2Fn_2FUVNVG3_2Blvu6zXInBxl09KgpjkF28aQIBGl_2B4EeJKj5DgjdY5r57Tw7YMquc.js"].join(""),s.parentNode.insertBefore(l,s))})(window,document,"script","smcx-sdk"); Eet...

Elly viel 18 kilo af

Zo lukt het jou ook Al jaren wilde Elly (55) afvallen, maar steeds lukte het niet. Na een gesprek met collega’s ging het roer definitief om. Ze paste haar eetpatroon aan en ging meer bewegen. Resultaat: ze is lichter en voelt zich veel fitter.